Advokatkontoret Sunnhordland er eit kontorfellesskap for advokatane Haldor Tveit, Karl Anders Horneland og Julianne Sellgren. Me er så heldige å ha fått med oss ein ny mann på laget, advokat Øystein T. Meidell Dahle, du vil treffa han på kontoret vårt i frå 01.01.2020. Me held til i hjarte av Sunnhordland, plassert i Leirvik sentrum. Me utvidar også med eige avdelingskontor på Fitjar, i kontorbygget "Naustet" frå 01.01.2020. 


Våre klientar er i frå heile Sunnhordland og omegn. Me kan tilby bistand på dei fleste rettsområder. Vårt mål er å tilby våre klientar best mogleg juridisk bistand med vekt på faglig kvalitet og god service, og med best mogleg løysning for våre klientar.


Ta gjerne kontakt med oss for ein uforpliktande samtale, eller send oss ein e-post. Kontaktinformasjon til oss finn du under fana «om oss».